Ride - Justin Bieber

Love & Rockets
Anne-Marie

Heartache - Justin Bieber

Love & Rockets
Anne-Marie

Swagg's mean - Justin Bieber

Love & Rockets
Anne-Marie

Latin girl - Justin Bieber

Love & Rockets
Anne-Marie

Justin Bieber läckta låtar

Det är jättemånga låtar som Justin Bieber inte har gett ut än som har läckt.
Jag hade tänkt att lägga ut alla låtar jag vet som videos från Youtube om ni nu vill höra låtarna.
Nästa inlägg kommer den första videon.
Love & Rockets
Anne-Marie

Selena Gomez

Detta är Selena Gomez som pryder "Sugar Magazine". Det hon nog ville få fram med hennes utstyrsel var hennes "Dark Side". Det kan man nog se ganska klart. Visst ser hon fräck ut! Om ni vill kolla in vad tidningen frågade Selena klicka då på denna länken http://justjaredjr.buzznet.com/2010/12/21/selena-gomez-i-feel-like-im-getting-stronger/
Love & Rockets
Anne-Marie

Mother Lover - Justin Timberlake och Andy Samberg

Denna låten är så sjukt bra! När Justin Timberlake gästade SNL gjorde Andy Samberg och Justin denna video. Den äger eller hur! Mother Lover - Justin Timberlake och Andy Samberg
Love & Rockets
Anne-Marie

Kanye West - Runaway

Jag har inte sett hela men jag ska absolut gör det! Detta är Kanye West med sin nyaste musikvideo runaway som är hela 34:33 minuter! Det är galet, man får nog dela upp musikvideon i delar så att man inte tröttnar, men av det jag har sett är den faktiskt ganska häftig!
Love & Rockets
Anne-Marie

Grymmaste videon!

Andy Samberg och Jorma Taccon sjöng på SNL (Saturday night live) häromdagen tillsammans med den kända artisten Akon. Låten "I just had sex" är redan idag ganska stor. Själv tycker jag att den ägde så sjukt mycket.
Love & Rockets
Anne-Marie

Split up between the cutest couple in the WORLD!

Zac Efron och Vanessa Hudgens, ett av de sötaste paren i världen. Man var nästan tvungen att gilla dem efter filmerna"high school musical 1, 2 & 3". Men nu är kärlekshistorian slut, kan det vara efter att Zac spelade in Charlie st. Cloud eller? Zac kan ha attraherats av kvinnan han spelade med. Jaja, men nu är det som det är och det ända vi kan göra är att sörja och hoppas att dem båda hittar den rätta. Kanske hittar dem varann senare i livet. Vi får hoppas!!
Love & Rockets
Anne-Marie

Här hittade jag min stilmall!

http://www.snyggareblogg.se

RSS 2.0